Olaplex

De wetenschap achter Olaplex

Olaplex is ontwikkeld door Dr. Eric Pressly en Craig Hawker, twee van ’s werelds meest toonaangevende scheikundigen. Dit Dream Team heeft een chemische verbinding uitgevonden bestaande uit maar één ingrediënt, zonder siliconen en olie. Olaplex koppelt gebroken verbindingen in het haar voor, tijdens en na kleurbehandelingen.

Olaplex behandeling in de salon en thuis: hoe werkt het?

Onze eenvoudige drie stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om de ultieme haarbreuk verzekering te bieden.

olaplex2

No.1  BEGIN HET HERSTELLEN

Deze geconcentreerde eerste salon stap hersteld gebroken disulfide verbindingen in het haar en begint het proces van schade voorkomen en schade herstellen.

olaplex3

o.2   PERFECTIE NASTREVEN

Onze tweede salon stap gaat verder met het herstellen en opnieuw opbouwen van de resterende gebroken verbindingen om je te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk.

olaplex4

No.3  DUURZAME BESCHERMING THUIS

Deze laatste stap biedt continue bescherming tegen schade wat je haar thuis oploopt.

olaplex5

No.4 O L A P L E X : S H A M P O O

Reinigt en hydrateert het haar. Het verbetert zichtbaar de haarstructuur en geeft een intense glans – elke wasbeurt weer.

olaplex6

No.5 O L A P L E X : C O N D I T I O N E R

Herstelt en hydrateert het haar zonder het te verzwaren, verbetert structurele haarschade en voorkomt gespleten haarpunten. Voor sterk gezond en glanzend haar. De styling crème hydrateert het haar en beschermt het effectief tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor de crème het haar een gezonder en sterker uiterlijk geeft, vooral gekleurd en beschadigt haar.

olaplex7

No.6 O L A P L E X : B O N D – S M O O T H E R

De styling crème hydrateert het haar en beschermt het effectief tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor de crème het haar een gezonder en sterker uiterlijk geeft, vooral gekleurd en beschadigt haar.

olaplex8

No.7  O L A P L E X : B O N D I N G – O I L

Geformuleerd met het originele en gepatenteerde Olaplex-actieve ingrediënt zoals alle andere Olaplex producten! Deze leave-in olie werkt voor alle haartypes en kun je gebruiken om je haar te herstellen en te stylen tegelijkertijd.

Ga dieper dan de buitenkant met het enige salon systeem dat gebroken haarverbindingen herstelt..