Sweetbunny

Haarvitamines.

Haarvitamines zijn al een tijdje populair op de Nederlandse markt. Geen wonder, want wie wil er nu niet sterker en langer haar? Zeker wanneer het zo simpel is als een kauwbare multivitamine in te nemen. Nu is er Sweet Bunny Hare: de vegan haarvitamine met 5000 mg. Ontdek alles over deze haarvitamines!

Waarom heb ik vitamines nodig?

Gevarieerde en gezonde voeding vormt de basis voor gezond haar. Het is echter niet altijd mogelijk om op deze manier de benodigde vitamines en mineralen die nodig zijn voor glans, groei en kracht in te nemen. Dat kan doordat we deze vitamines niet aantreffen in onze voeding, maar ook doordat ons lichaam de benodigde vitamines simpelweg niet kan opnemen. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een vitamine D-tekort, terwijl ze wel voldoende zonlicht ontvangen.

Haarvitamines helpen je

Haarvitamines; haargroei pillen; supplementen voor je haar; het zijn allemaal multivitamines met een focus op het groeien en versterken van haar. Ze helpen het haar optimaal te houden. De samenstelling is hiervoor bepalend, zo is bewezen dat o.a. vitamine B7 (Biotine) en vitamine E onmisbaar zijn voor veerkrachtig en gezond haar. Haarvitamines bieden een eenvoudige oplossing voor sterker, langer en gezond haar.

Van capsule tot gummy

Haarvitamines zijn er in alle soorten en maten. Capsules (Hairfinity en HairVitals), tabletten (Neofollics en Viviscal) en gummies (Sugar Bears en Yummygums). Sweet Bunny Hare behoort tot de laatste categorie. Het grootste voordeel van gummies? Je kan ze zonder water -dus waar en wanneer je wilt- innemen. Daarnaast smaken ze ook veel lekkerder dan een capsule of tablet.

Verschillen tussen Sweet Bunny Hare en Sugar Bear Hair

Het eerste merk dat echt bekend werd, was Sugar Bear Hair. De herkenbare, blauwe gummies in de vorm van een beertje werden -mede dankzij een ‘optreden’ in RTL Boulevard- snel populair. Zo op het eerste oog lijken Sugar Bears en Sweet Bunny Hare sterk op elkaar. Maar is dat wel zo? We zetten de verschillen voor je op een rijtje.

 

Als we de potjes naast elkaar zetten, kunnen we 5 verschillen tussen de gummies vinden:

  1. Kleur en vorm
  2. Halal certificering
  3. Vegan / vegetarisch
  4. Ingrediënten
  5. Prijs

 

Verschil 1: kleur en vorm

Goed, dit is natuurlijk eenvoudig te zien. Sweet Bunny Hare gummies zijn roze en in de vorm van een haasje en Sugar Bears zijn blauw en zien eruit als een beertje.

 

Fun fact: Sweet Bunny Hare is geen typefout. Hare is het Engelse woord voor ‘haas’. We weten het niet zeker, maar waarschijnlijk is hiervoor gekozen omdat het hetzelfde klinkt als ‘hair’ en dus een grappige woordspeling is. Of om konijntjes en haasjes niet uit te sluiten…

 

Verschil 2: Halal certificering

In tegenstelling tot de Sugar Bears, zijn Sweet Bunny Hare haarvitamines Halal gecertificeerd. Dit komt doordat de vitamines geen dierlijke producten bevatten.

 

Verschil 3: vegan / vegetarisch

Het ontbreken van dierlijke producten in Sweet Bunny Hare, is dezelfde reden waarom deze vitamines 100% vegan zijn. Sugar Bears bevatten vitamine D3, dat wordt gevormd in de huid van mens en dier en wordt vrijwel altijd uit schapenwollen gehaald. Sweet Bunny Hare bevat vitamine D2 en is volledig plantaardig. Daarom mogen de bunnies zich 100% vegan noemen. Ze zijn overigens ook gluten-, soja- en dierproefvrij. Dat is altijd fijn!

 

Verschil 4: Ingrediënten

Natuurlijk hebben we ook de etiketten naast elkaar gelegd. De verschillen zijn enorm klein: de enige verschillen die je kunt vinden zijn de hierboven beschreven vitamine D2 (Ergocalciferol, Sweet Bunny Hare) en D3 (Cholecalciferol, Sugar Bear Hair). Vitamine D zorgt ervoor dat de haarfollikels gestimuleerd worden, waardoor je haar sneller groeit. Vitamine D3 heeft een iets sterkere werking van vitamines D2, maar is dus niet ‘vegan’. Naar verwachting is het effect in haargroei te verwaarlozen, omdat dit maar een klein onderdeel is van de volledige ingrediëntenlijst.

 

Het enige andere verschil is de stof ‘Blue 1’ in de Sugar Bears en ‘Purple Carrot Juice (wortelsap, hoe toepasselijk voor een konijntje), Beta-Carotene’ in de Hare Bunnies. Deze stoffen zorgen voor de kleur.

 

Links de ingrediënten van Sweet Bunny Hare, rechts die van Sugar Bear Hair

 

Verschil 5: de prijs

Naast de halal- en vegan-certificering zit het grootste verschil hem in de prijs. De roze Sweet Bunnies hebben een advies verkoopprijs van €24,95. Hiermee zijn ze een stuk voordelig dan de Sugar Bears.

 

Wat maakt Sweet Bunny Hare zo bijzonder?

We schreven het al eerder, deze haarvitamines zijn volledig vegan en halal, en 100% gluten-, soja- en dierproefvrij. Dat is mooi, maar het belangrijkste is dat ze zorgen voor prachtig, sterker en gezond haar. Sweet Bunny Hare haarvitamines bevatten 13 actieve ingrediënten, waaronder 5000 mg Biotine, vitamine A, C, E B6, B9, B12 en zink voor een vitamine boost voor haar en nagels.

 

Twee roze konijntjes per dag die smaken naar snoep zijn voldoende om de haarkwaliteit binnen 30 dagen te verbeteren. Het haar wordt dikker, groeit sneller en krijgt meer glans.

 

 

Over Sweet Bunny Hare

Sweet Bunny Hare haarvitamines komen uit San Jose, USA. Ze zijn FDA gekeurd, vegan, gluten-, soja- en dierproefvrij. Let op: potjes zonder gebruiksaanwijzing sticker op de bodem zijn NIET afkomstig van Sweet Bunny Hare, maar uit China en illegaal in Nederland.

 

N.B. Dit product is geen geneesmiddel en het resultaat kan variëren per persoon. Dit product kan gebruikt worden voor zowel mannen als vrouwen. Doordat er geen hormonen in de Sweet Bunny Hare haarvitamines zitten, hoef je niet bang te zijn voor extra haargroei in je gezicht of op andere delen van je lichaam. Mocht je een medische aandoening hebben, overleg dan altijd met je huisarts vóórdat je dit product inneemt!

sweetbunny2