Kapsalon Blond & Donker

Kapsalon Blond & Donker is een heren en dames kapsalon gevestigd in de gezelligste winkelstraat van Etten-Leur. Ook kunt u ons vinden in de levendige binnenstad van Roosendaal. Onze kracht is dat wij vinden dat iedereen het verdiend om mooi te zijn. We hanteren een scherpe prijs en werken met en zonder afspraak. Wij zijn klantvriendelijk en hebben passie voor ons vak.

De haarstylisten die werken bij kapsalon blond & donker bezitten al deze aspecten. Wij zijn vakbekwaam door onze ruim 15 jaar ervaring. Wij zijn laagdrempelig, transparant en klantgericht. Met onze kennis bent u bij ons aan het juiste adres om de salon naar wens en stralend te verlaten.

Onze kracht is te werken met en zonder afspraak zodat iedereen geholpen kan worden wanneer zij dit willen. Kom gezellig langs en neem onder genot van een heerlijke cappuccino plaats aan onze wachttafel.

Wij heten u van harte welkom aan de Bisschopsmolenstraat 101 in Etten-Leur en aan de markt 39 in Roosendaal. Graag tot ziens!

Naast kappersbehandelingen bieden wij u ook schoonheidsbehandeling en  voedingssupplementen aan. Kijk snel verder op de site!

Eigenaresse Claudia Rooijakkers

Als klein meisje wist ik al dat ik haarstylist wilde worden. Daarom besloot ik doelgericht op mijn 13 jaar naar de kapper en schoonheidsschool te gaan in Antwerpen S.I.S.A.

Vanaf het moment dat ik mijn diploma’s op zak had ben ik aan de slag gegaan om zoveel mogelijk kennis op te doen, cursussen en opleidingen te volgen. Mijzelf te blijven ontwikkelen en vooral mijzelf uit te blijven dagen. De laatste 7 jaar heb ik mee mogen werken in de grootste kappersformule van Nederland. Ik was lid van het managementteam en veel achter de schermen gewerkt om een salon succes vol te maken.

Door de laatste jaren zoveel kennis op gedaan te hebben heb ik besloten om met de juiste mensen om mij heen een eigen salon op te starten. Dus hier zijn wij: Kapsalon Blond & Donker. Een droom die is uitgekomen.

Naast blondspecialist en haarstylist ben ik ook schoonheidsspecialist en bied verschillende behandelingen aan. Jouw te laten stralen is mijn  ultieme doel!