Dit zijn wij!

 In Uncategorized

In ons blog nemen wij jullie mee in onze beleving waar wij voor staan in het leven. Wij zijn van mening dat schoonheid zowel van binnen als van buiten komt. Dus volg ons voor leuke tips en recepten. Hierbij gelijk ons eerste blog zodat je een idee krijgt van wat je van ons kan verwachten.

Ze zeggen: maart roert met z’n staart. En dat weten we! We zijn zo toe aan het voorjaar.

weer vol frisse moed de lente tegemoet.Het is maart dus de voorbereiding voor de zomer gaat beginnen of is al begonnen voor jullie. Pak de volgende punten weer op om geen spijt te krijgen dat je deze tijd niet optimaal hebt benut om jezelf voor te bereiden op je zomervakantie.

 • Verzorging van het haar

Deze hebben we waarschijnlijk in de winter laten versloffen en is daardoor een stuk droger geworden. Maar niet getreurd, het komt goed! Het is belangrijk dat je het haar optimaal gaat verzorgen met een aangepaste shampoo en een verzorgend masker. Zodra de conditie van het haar op peil is kan je het masker gaan afwisselen met een conditioner. Dit is alvast de voorbereiding op de prachtige highlights of balayage die je gaat nemen in het voorjaar om de lente te vieren. Let wel op een A merk te gebruiken, niet een B merk. Hier komt later een uitgebreid blog over.

 

 • Voedingssupplementen

Het is lastig om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen via voeding. Ik weet dat het kan, maar dan moet je zo gedisciplineerd eten dat gewoonweg niet iedereen daar de tijd en zin voor heeft. Daarom zal ik altijd aanraden een voedingssupplement toe te voegen. Wij zijn groot fan en gebruikers van de SWEETBUNNYHARE en de REVITALTRAX.

 • SWEETBUNNYHARE: één van de belangrijkste ingrediënten is Biotine, dit ingrediënt wordt gebruikt om de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid te stimuleren die nodig zijn om groei in de hoofdhuid te bevorderen.

SWEETBUNNYHARE vitamines zorgen ervoor dat jouw futloze haar meer body en glans krijgt.

 • REVITALTRAX: is een werkzaam anti-aging Collagen complex dat de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling. Collageen is de belangrijkste structurele component van de huid, 80% van de huidstructuur bestaat hier uit!

REVITALTRAX  ANTI-AGING COMLPEX zorgt voor een mooie stalende huid en betere haarconditie.

 

 • Gezonde voeding en water!

Voor gezond haar en een glanzende huid moet je je lichaam goed voeden van binnenuit. Goede voeding zorgt daarnaast voor genoeg energie en voedingsstoffen voor het lichaam. Het is belangrijk de juiste balans te vinden in: eiwitten, vetten en koolhydraten. We willen natuurlijk niet aankomen. Al hoewel, sommige willen juist wel aankomen. Daarom is de juiste balans zo verschillend per persoon. En natuurlijk niet te vergeten de vitamines en mineralen, Vezels voor een vol gevoel en voldoende vocht voor de hydratatie. Dus ik zeg.. pak je flesje water er maar weer bij!

Wij maken graag op het werk smoothies voor onszelf en ook zeker voor de klanten. Met de antioxidanten en vitamines die je heel gemakkelijk binnenkrijgt met een smoothie ben je zo aan je 2 stuks fruit en 2 ½  ons groente per dag. Echt super makkelijk voor je als je geen fruit en/of groente eter bent. Moet je natuurlijk wel een blender aanschaffen;). Zelf ben ik een enorme fruit en groente fan! Daarom gaan er nog veel leuke, makkelijke gezonde recepten volgen. Laat de zomer maar komen en de extra kilo’s verdwijnen!

Hieronder alvast 1 recept: smoothie Greeny

Deze smoothie bevat veel vitamine C, vitamines B, vitamine K, vitamine A, mineralen en antioxidanten.

 • Stralende huid en glanzend haar.
 • Bloedsuikerspiegel blijft stabiel.
 • Goed voor de weerstand.
 • Hydratatie en spierherstel

 

Voor 2 personen

 • 1 banaan
 • 2 kiwi’s
 • 2 bekers spinazie
 • ½ komkommer
 • Kokoswater

Alles in de blender, aanzetten, evt. extra kokoswater toevoegen en klaar 🙂 Smakelijk!

 • Het laatste punt. Bewegen!

Willen we ons klaar maken voor de zomer komen we niet onder bewegen uit. Die strakke billen komen er niet zomaar ;). Daarnaast is bewegen super goed voor het lichaam. Door te bewegen worden je spieren en gewrichten soepeler en sterker. Het verlaagd je bloeddruk, je cholesterol en je suikergehalte. Iedere manier van bewegen is goed, als je maar beweegt. Je lichaam is als het ware net een auto, deze moet ook blijven draaien. Als een auto stil staat loopt hij slechter of gaat zelfs kapot. Dus kom op.. Actie! Al ga je naar de sportschool of maak je een wandeling in het bos, het gaat erom dat je beweegt.

Daarnaast wordt je natuurlijk ook beloond. Je valt af, je lichaam wordt strakker, je wordt gezonder en het gelukshormoon endorfine wordt aangemaakt.

Al bij al.. bewegen is gewoon belangrijk. Je voelt je zoveel beter!

Alleen één puntje om die strakke billen te krijgen.. Niet te veel snoepen of wijnen  😉 

Succes! Liefs, Claudia ♥

 

Recent Posts