Trendy haarkleuren herfst/winter 2020

 In Uncategorized

Het jaar is bijna voorbij en dat wil ik graag met jullie afsluiten met de top 3 meest trendy haarkleuren die jullie deze winter en tijdens de feestdagen nog veel gaan tegenkomen. Je ziet deze herfst/winter weer veel warme kleuren terug komen zoals: Kaneel bruin, Cappuccino en Honing blond. Daar ga ik jullie in deze blog meer over vertellen en mooie voorbeelden van laten zien 😊.

1.       Kaneelbruin

Kaneel is deze winter echt niet alleen te vinden in onze latte macchiato’s en op onze appeltaart, maar ook in ons kapsel. Kaneelbruin haar is namelijk dé haartrend van dit moment!

Kaneelbruin haar is een warme bruintint met een koperen gloed erdoorheen. Het onderscheidt zich van een koperkleurig kapsel doordat deze coupe donkerder is. Als je van jezelf al brunette bent, is het heel makkelijk om de kaneelkleur te krijgen; een paar warme highlights doen al de trick. Als je haar wat lichter is geworden door de zon, kunnen koperen tonen ervoor zorgen dat je met kaneelbruin haar zo onze kapsalon uitloopt…

2.       Cappuccino:

En dan nu mijn favoriet, de cappuccino kleur. Het valt mij zelf op in onze kapsalon dat deze kleur het meest populair is onder de jongere dames en ik moet jullie bekennen dat ook ik dit najaar zelf voor deze prachtige kleuren combinatie heb gekozen 😊.

Ben je zowel fan van blond als van bruin haar? Take both! Met de cappuccino haarkleur kun je een beetje van beide krijgen, het is namelijk een heel warme mix van de twee kleuren hetzelfde als koffie en melk. Je kunt de haarkleur krijgen door middel van highlights, maar je kunt ook gaan voor bijvoorbeeld een toner in de kleurtint.

3.       Honing blond

In de categorie “blond” bevindt zich een pareltje genaamd “honey blonde” oftewel honingblond. Een kleur die je steeds meer gaat zien en helemaal trendy is. Het lijkt erop dat het granny-grey zijn beste tijd heeft gehad en dat het plaats maakt voor de warmere blondtinten.

Honingblond is er in verschillende tinten en zo past het in iedere coupe. Wat ik zelf zo leuk vind aan deze prachtige kleur… is dat je hem in de winter maanden wat donkerder (dieper) kunt maken door middel van lowlights en in de zomer maanden wat stralender met highlights. Je kunt dus een heel jaar plezier hebben van deze kleur!

Ik hoop dat ik jullie een goede impressie heb kunnen geven van deze geweldige kleuren.

Zelf ben ik al super enthousiast en ook merk ik dat ik deze kleuringen al veel kan toepassen bij ons in de kapsalon.

Bedankt voor het lezen van mijn blog en tot snel! Liefs Martine.

Recent Posts